* Vídeo sobre el projecte pilot Activage a València (Activant els subtítols en la part de baix, el pots veure en castellà, valencià i anglès)

* Vídeo sobre el projecte europeu Activage (Activant els subtítols en la part de baix, el pots veure en castellà i valencià)

* ACTIVAGE a la premsa especialitzada. Ací tens un article d’interès: http://geriatricarea.com/activage-el-mayor-proyecto-europeo-sobre-envejecimiento-activo-y-saludable/

* Open Call del projecte Activage per a pymes, startups i centres d’investigació

Busquem pymes, centres d’investigació  i startups que implementen i despleguen solucions en Internet de les Coses sobre envelliment actiu per al projecte ACTIVAGE.

Hi ha un pressupost de 60.000 € per a cada projecte, amb un màxim de 10 projectes guanyadors. El finançament cobreix fins al 70% del total del projecte.

El llançament d’aquesta convocatòria serà el 31 de juliol i teniu fins al 31 d’octubre per presentar les vostres propostes. 

Per a més informació, podeu visitar aquesta web: http://www.activageproject.eu/open-call/

* Vídeo sobre la tecnologia del projecte pilot d’Activage a València (Activant els subtítols en la part de baix, el pots veure en castellà i valencià)

* Vídeo sobre el projecte pilot d’Activage a València emès al programa El Matí À Punt (Activant els subtítols en la part de baix, el pots veure en castellà i valencià)

* Vídeo sobre el projecte pilot d’Activage a València emès al programa Els Nostres Majors de Levante TV